Van den Akker & Blenckers StukadoorsDe RIPS - Twee vakmensen die hun leerschool genoten bij één van de meest gerenommeerde stukadoorsbedrijven in deze regio. Een aantal jaren geleden besloten ze beiden hun eigen bedrijf te beginnen. En nu hebben ze hun kennis en krachten gebundeld in Van den Akker & Blenckers Stukadoors.

Het bedrijf levert veelzijdig stucwerk: van modern tot traditioneel. "In dat laatste geval dus met ornamenten en lijsten". Die kunnen prefab te krijgen zijn, maar we maken ook zelf mallen. Dat houdt dus in dat we ook restauratiewerk doen.
Bij de modernere aspecten van ons vak valt te denken aan spuitwerk. De afwerking kan daarbij zeer prijsvriendelijk zijn, maar ook doordacht, zoals sierpleisters die in alle denkbare kleuren opgebracht kunnen worden: kleur- en slijtvast.

 

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers zijn bedrijven maar vooral particulieren. Voor hen doet men veel renovatiewerk, aanbouw-, verbouw- en nieuwbouwwerk. Ook werkt men in opdracht van kleinere aannemers, waar oog voor vakmanschap nog altijd belangrijk is.

 

Van den Akker & Blenckers Stukadoors is een Erkend Stukadoors- en Afwerkingsbedrijf.